Despre noi

Fabrica de Ambalaje Cartonate

Evoluție

Scurtă istorie a devenirii noastre

Evoluția noastră profesională își are originea în activități de producție și comerciale asociate print-ului offset și digital, producției de materiale publicitare indoor și outdoor precum și comerțului cu materiale de papetărie și asociate. Astfel, după mai bine de 20 de ani de activitate în care hârtia și cartonul, de diverse tipuri și dimensiuni, au fost principala materie primă, am considerat că o dezvoltare firească a activității noastre constă în adăugarea producției de ambalaje realizate din carton ondulat. Astfel, cu 10 ani în urmă, s-a născut Fabrica de Ambalaje Cartonate, ca rezultat al unei preocupări constante și cu o activitate de sine-stătătoare. În timpul scurs de atunci și până în prezent, activitatea noastră s-a maturizat, s-a dezvoltat constant, prin diversificare și prin extindere, fapt ce ne face astăzi să fim posesorii unui portofoliu de clienți care ne fac mândri și cărora le mulțumim pentru că au ales produsele noastre din carton ondulat.

Misiune

Misiunea noastră are ca pilon central, Calitatea produsului realizat!

Fabrica de Ambalaje Cartonate, prin dedicare, atenție la detalii, perfecționare continuă și orientare spre nevoile partenerilor noștri, și-a asumat rolul de a furniza calitate superioară și promptitudine în proiectarea, producția și livrarea de ambalaje realizate din carton ondulat.

Viziune

Producția Sustenabilă constituie viziunea noastră pentru a contribui la un viitor mai bun!

Viziunea noastră, transcende cotidianului și urmărește dezvoltarea unor parteneriate durabile, bazate pe respect reciproc, pe performanță și dezvoltare sustenabilă. Credem cu tărie că, fiecare în parte și toți împreună, putem contribui la acea schimbare în bine a modelelor de business, a mediului înconjurător și a vieții în general.

Valori

Activitatea noastră este Pro-activă, desfășurată cu Pasiune și Determinare!

Omul și mediul înconjurător sunt în directă legătură, motiv pentru care depunem toate eforturile necesare pentru a dezvolta activități sustenabile și durabile pentru a minimiza impactul asupra mediului. Suntem mereu orientați, cu pasiune și determinare, către a răspunde nevoilor și cerințele partenerilor noștri, cu accent pe identificarea de soluții indiferent de domeniu de activitate.

Transparență

 

Suntem întotdeauna transparenți deoarece considerăm că deplina transparență și onesta comunicare sunt cheia rezolvării oricăror animozități.

Fiecare proiect european accesat și rezultatele aferente lui precum și fiecare realizare a noastră sunt motive de mândrie și reprezintă pași fermi înspre continua formare, perfecționare și dezvoltare.

  • În 2012 – BIROTICA SRL a obținut o finanțare nerambursabilă, în valoare de 200.000 Euro, pentru proiectul „Diversificarea activității SC BIROTICA SRL prin achiziționarea unei linii de producție ambalaje – cutii din carton ondulat și hârtie”. Acesta este momentul în care s-a achiziționat o linie pentru producție de ambalaje din hârtie și carton ondulat.
  • Ulterior, pentru îmbunătățirea dotării tehnice și creșterea avantajului competitiv pe piața al BIROTICA SRL, am achiziționat în cursul anului 2013, din surse proprii, un echipament care oferă posibilitatea de realizare de mostre și de ambalaje din hârtie și carton în tiraje mici.
  • În 2018 am achiziționat un teren în municipiul Alba Iulia, în suprafața de 4.500 mp în vederea relocării producției într-o locație adaptată volumului în creștere a comenzilor și eficientizarea fluxurilor de producție.
  • In 2020, BIROTICA SRL a obținut o finanțare nerambursabilă, în valoare de 200.000 euro, pentru proiectul „Construire hala producție ambalaje din carton ondulat”. Astfel, am început construcția unei hale moderne, eficienta energetic și adaptată nevoilor persoanelor cu dizabilități.
  • În 2022, întreaga activitate a societății s-a mutat la noua locație, iar în viitor avem intenția, ca până în 2024, să atragem noi finanțări nerambursabile pentru a dota spațiul de producție cu mai multe panouri fotovoltaice cu scopul de a deveni independenți din punct de vedere energetic și de a realiza întreaga noastră producție doar prin utilizarea de energie verde.

Recunoaștere

 

Certificările noastre sunt dovada ca suntem mereu orientați către performanță, încercând să obținem constant elemente care să ne acrediteze profesional.

Alexandru Urban

Echipa

 

Alexandru Urban

Managing Partner

În activitatea mea, întotdeauna mi-am ghidat activitatea conform principiului “Promite puțin și oferă mai mult”. Asumarea responsabilității în luarea deciziilor este o trăsătură definitorie ce stă la baza acțiunilor și rezultatelor noastre!

 +40 745 056 438
 alexandru.urban@ambalajecartonate.ro

Marius L.
Marius L.
Coordonator Echipă
Alexandru L.
Alexandru L.
Coordonator Producție
Ioan B.
Ioan B.
Operator Producție
Alexandru R.
Alexandru R.
Operator Producție
Iuliana D.
Iuliana D.
Operator Producție
Georgeta O.
Georgeta O.
Operator Producție
Ramona F.
Ramona F.
Operator Producție
Claudia I.
Claudia I.
Operator Producție
Cristina S.
Cristina S.
Operator Producție
Ilie P.
Ilie P.
Operator Producție
Andrei O.
Andrei O.
Operator Producție

Contactați-ne pentru a vă furniza o ofertă personalizată

Nume și prenume
Telefon și email