Site-ul web utilizează o serie de module de tip Javascript. Pentru a beneficia de o experienţă cât mai plăcută în navigarea pe acest site, vă rugăm activaţi utilizarea limbajului Javascript.
Logo Regio Logo UE Logo Guvernul României Logo MDRT Logo Instrumente Structurale
S.C. Birotica S.R.L. ambalaje, cartonate

Cine suntem

Suntem o echipă tânără şi dinamică şi ne-am început activitatea în anul 2003, având ca şi obiect principal de activitate comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente de birou.

Pe lângă această activitate desfăşurăm şi alte activităţi, precum:

  • design şi prelucrare grafică computerizată;
  • servicii pregătitoare pentru tipărire (confecţionarea de machete pentru tipar offset);
  • producţia de materiale publicitare şi promoţionale (afişe, pliante, etichete, etc.).

Evoluţia societăţii a fost ascendentă, an de an firma consolidându-şi poziţia pe piaţă, începutul firmei a constat în vânzarea echipamentelor de birou, urmată de diversificarea ofertei prin introducerea de noi servicii în domeniul tehnologiei informaţiei.

Societatea a urmărit constant dezvoltarea şi diversificarea activităţii. În 2012 am achiziţionat o linie performantă, de ultimă generaţie pentru producţia de ambalaje – cutii din carton ondulat şi hârtie. 

Astfel începând cu luna Ianuarie 2013 oferim clienţilor posibilitatea producerii de cutii pentru orice produs/obiect promoţional, etc.

Ne diferenţiem faţă de concurenţă prin faptul că putem produce tiraje pornind de la un exemplar (o cutie) cât şi cantităţi mari, costurile fiind reduse în ambele situaţii.

SC BIROTICA SRL respectă cerinţele legale în privinţa protejării mediului înconjurător şi a eficienţei energetice şi activităţile desfăşurate nu au un impact semnificativ asupra mediului.